Is het moeilijk om ruzie te maken met je geliefde?

Elke relatie, zelfs de meest ogenschijnlijk duurzame, kan gemakkelijk worden vernietigd door frequente en onnodige ruzies. Hoe te vermijden ze? Met deze taak zal een vrouw hiermee omgaan, het overnemen van de nobele missie van de vredestichter. Probeer een aantal aanbevelingen te bereiken.

een. Forceer geen man die voortdurend herhaalt hoeveel hij van je houdt. Weinig vertegenwoordigers van sterke seks die deze dag en nacht kunnen veranderen. Beter niet irriteren met vragen zoals: “Jij, hou echt van me?”, En let op zijn acties. Als een man echt zorgt, confetten, probeert, te helpen en een aangenaam te maken – het is duizend keer duurder dan alle mooie woorden.

2. Logisch volgt vanaf de eerste. De meeste mannen komen aan hondsdolheid van eindeloze domme vragen. Ze houden misschien niet in bedwang en beantwoorden op zo’n manier dat je moeilijk bent om belediging te verbergen. Vergeet het niet.

3. Niet “zagen” indien merkte dat hij op straat wordt geaccessiveerd met een schatting die door meisjes passeert. Weet: absoluut elke man kijkt altijd naar mooie vrouwen en bewondert ze. Zelfs als hij oneindig waar en toegewijd is. Het is beter om dit kenmerk van de mannelijke psychologie te accepteren, dus niet om je zenuwen noch hem te verwennen.

vier. De verklaring dat de vrouw te laat op de data moet zijn, is alleen waar: na 10-15 minuten van het vinden van een man begint boos te zijn en voelt zich kwetsbaar. Wat de oorzaak is van uw vertraging – probeer te bellen en te waarschuwen, anders voelt hij zich onnodig voor u.

vijf. Als je dat ziet dat een man tijdens het ontmoeten duidelijk overstuur en gealarmeerd is, maar tegelijkertijd geen haast is om met je te delen de oorzaak van zo’n stemming, probeer dan niet alleen de waarheid van hem te krijgen. Nou, je ondervragen echter niet? Als hij wil vertellen, – ik zal je zeker vertellen hoe het alleen deze beslissing accepteert. En als hij het niet wil, betekent dit dat ik er zeker van ben dat het zelf de moeilijkheden zal omgaan, en je niet wilt laten. Probeer het beter af te leiden van droevige gedachten, wees vooral zachtaardig en zachtaardig.

6. Als het geval omgekeerd is, is dat, je hebt een slecht humeur, en hij weet niet de redenen – het is beter om naar zijn personen te laten gaan en me te vertellen wat er aan de hand is. Immers, meestal kunnen we de sfeer van wat kleinigheid serieus verwennen (met hem, natuurlijk, oogpunt!): Gebroken hiel, een vervaagde kamerbloem, een mislukte kapsel … natuurlijk, voor een vrouw, zijn dergelijke redenen wereldwijd en serieus, maar een zeldzame man kan het behandelen als wij. Daarom, zonder uitleg van u te hebben ontvangen met SIPS, zal hij lijden en onthouden wat hij u zoveel pijn heeft gedaan. Minder hem niet – toegeven aan eerlijk, zo goed gekochte jurk bleek een exacte kopie van de outfit van Sveta van de geplande afdeling, en beide kwamen vandaag aan het werk. Je man zal waarschijnlijk lachen en … zal je nog een jurk geven!